Meer dan 110 gereserveerde kaarten liggen klaar op zondagmiddag a.s. in Het Concertgebouw

Nog maar een weekje en het is zo ver! Samen met Het Strijkkwartet & Collegas sta ik zondag aanstaande om 14.15 klaar om voor jullie te spelen.
Het zijn de laatste ‘regelweken’. 10 Dagen geleden verschenen onze 50 posters door de stad verspreid aan de driehoeksborden. Vele app-jes en FB berichten van speelsters en collega’s; het blijft toch mooi om je project in de étalage te zien. Afgelopen donderdag ging ik in Oud-Zuid waar ik 20 jaar woonde en uiteindelijk enkel werkte bij mijn vertrouwde bloemist Teunis Veenema de bloemen bestellen. Teunis komt trouwens net als vorige keer ook weer luisteren! Gisteren ging het programma naar de drukker dankzij 24/7 inzet van DTP-er Gideon Gielis. Komende woensdag starten de tutti repetities, de solisten en concertmeesters hebben samen alles al doorgenomen en de streken en articulatie besproken. De parkeervergunningen voor tijdens de repetities zijn geregeld, de oppas voor tijdens het concert ; check!, en last but not least: fotograaf Monique Shaw is klaar om de zaal repetitie te fotograferen en zal twee camera’s laten filmen voor documentatie. Kortom; alles bubbelt en loopt!

Dankzij jullie reserveringen, ruim 110 kaarten sterk, was de zaal van het begin af aan al goed gevuld. Wie weet raakt het uitverkocht, net als vorige keer, dat zou fantastisch zijn! Niet gebruikelijk in deze fase van het concert-seizoen begreep ik. Drie solo concerten in één programma, waarbij niet alleen een solist van buiten is aangetrokken maar waarbij ook mijn vaste collega’s in de schijnwerpers zullen staan: wij zijn er klaar voor.

Voor iedereen die kaarten heeft besteld en niet anders heeft afgesproken met mij; deze kaarten liggen op de dag van het concert klaar bij de kassa op jullie naam. Tijdig ophalen, voor 14.00, strekt tot de aanbeveling. Binnen in de foyer naast zaal wacht er al een kopje koffie of thee. 

Wat staat er ook al weer precies op het programma? Het welbekende Concert voor twee violen van J.S. Bach met mijn kanjers van collega’s  Julia Rusanovsky en Anita Jongerman. Daarna het melancholische celloconcert van Vivaldi in b klein. Met onze onlangs voor de GrachtenfestivalPrijs genomineerde cellist Maya Fridman gaat dat prachtig worden! Na dit barok concert gaat Maya door met begeleiding van een strijksextet; Hell one van G. Sollima, lieveling van de CelloBiënnale. Daarna laten we Maya alleen achter op het podium en speelt zij solo Luminous van M. Bignone.
Na de pauze spelen wij de te weinig uitgevoerde Sinfonia Concertante van W.A. Mozart met Laura van der Stoep en Saskia Viersen.

Heb je nog geen kaarten besteld maar wil je alsnog komen luisteren? Dat kan via via deze directe link naar Het Concertgebouw . Voeg dan aan het eind van het bestelprogramma bij het afrekenen deze kortingscode in; SA180610SK .

Eventuele vragen beantwoord ik graag! Ik ben altijd bereikbaar per email of per telefoon op 06 – 18 18 9005.

Graag tot 10 juni!

Vriendelijke groet; Scarlett Arts & Collegas!

strijkkwartet
Scarlett Arts, celliste van Het Strijkkwartet

Leave a Reply