Het Strijkkwartet & Collega’s spelen zondagmiddag 10 juni in Het Concertgebouw

We hebben er zo’n zin in! 2018 Is al goed op gang en wij van Het Strijkkwartet gaan allemaal een tandje hoger. Samen met mijn collega’s en vaste vervangsters van Het Strijkkwartet staan wij op 10 juni 14.15 aanstaande weer op het podium van de Kleine Zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam. Vorige keer voor een uitverkochte zaal; dat was overweldigend! Wij leven hier letterlijk naar toe; mijn collega’s bereiden hun solo’s voor en de eerste gesprekken over articulatie en tempi hebben we al achter de rug. Uniek zijn drie solo concerten in één programma, waarbij niet alleen een solist van buiten is aangetrokken maar waarbij ook mijn vaste collega’s in de schijnwerpers zullen staan.

Welke beroemde solo concerten staan op het programma? Het melancholische celloconcert van Vivaldi in b klein. Met cellist Maya Fridman gaat dat prachtig worden! Daarnaast het welbekende Concert voor twee violen van J.S. Bach met mijn kanjers van collega’s  Julia Rusanovsky en Anita Jongerman. Na de pauze spelen wij de te weinig uitgevoerde Sinfonia Concertante van W.A. Mozart met Laura van der Stoep en Saskia Viersen.

Na mijn eerste mail kwamen er meteen veel emails retour met een kaarten bestelling; wat leuk dat er zo veel positieve reacties kwamen! Echter ook velen gaven aan dat 10 juni ten nog wel ver weg was. Voor degenen die toch bij ons concert willen zijn hier nu een herinnering.

Bij deze wil ik iedereen van harte uitnodigen dit mooie concert met ons mee te beleven. Zonder u is dit feest niet compleet. En het is nu eenmaal zo; ‘Alles klinkt mooier in het Concertgebouw!’ Neem vrienden mee naar de mooiste concertzaal van Nederland en een dagje uit is compleet.

Met mijn collega’s van Het Strijkkwartet en vaste vervangsters vormden wij in 2015 Het Begeleidingsorkest .

Net als bij het vorige concert waarbij wij De Vier Jaargetijden van A. Vivaldi speelden met violist Rosanne Philippens, kan ik voor de beste kaarten zorgen. Op de eerste tien rijden, in het midden van de zaal tenzij anders gewenst. Des te eerder de kaarten worden, des te beter de plaatsen. Eerste rang kaarten kosten via mij € 31,00 inplaats van € 35,00. Tweede rang bestaat uit plaatsen met beperkter zicht. Deze kosten via mij € 26,00  in plaats van € 30,00. Maar rang twee bestaat uit enkel minder zicht plaatsen. Na een email aan mij regel ik de kaarten verder.

Natuurlijk kan men ook zelf bestellen via deze directe link naar Het Concertgebouw Voeg dan aan het eind van het bestelprogramma bij het afrekenen deze kortingscode in; SA180610SK Kaarten bestellen via mij maakt echter dat er geen administratie- noch printkosten worden gerekend. Na de bestelling maak ik een factuur klaar en zorg ik dat de kaarten op de dag van het concert bij de kassa klaar liggen.

Ook zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de rondleiding door het Concertgebouw welke ik geboekt heb; zo ziet men plaatsen in Het Concertgebouw die je als publiek anders niet te zien krijgt. En ik denk dat je Bernard Haitink in de kantine gaat zien want hij dirigeert die middag in de Grote Zaal. Degenen die zich opgeven voor de rondleiding; deze start om 12.30 bij de kassa.  Bij interesse hiervoor hoor ik het graag want er is maar beperkt plaats.

Eventuele vragen beantwoord ik graag! Ik ben altijd bereikbaar per email of per telefoon op 06 – 18 18 9005.

Graag tot 10 juni!

Vriendelijke groet; Scarlett Arts en collega’s!

Laura van der Stoep, onze altvioliste en soliste in de Sinfonia Concertante vertelt over de derde van Johannes Brahms.
Ze vertelde zo mooi over dit project dat ze meteen ook voor Rachmaninoff’s tweede werd gefilmd.
Natuurlijk ga ik vragen of zij op 10 juni ook stukken wil introduceren.

Leave a Reply