Het Strijkkwartet mocht spelen op het huwelijk of feest van onder meer; Oonagh en Gerjo, familie Slager, Hotel New York, AXA-IM invest, KingCanary, Roompot parken, Belmont Events, Froukje en partner, Jorika en Ronald, Grace en partner, Martin en Els, familie Timmerman, Marc-Jan en Mirjam, familie van Veen, Het Waldorf Astoria Hotel, Maurice en Xingju, Ghioya en Tom, Shinta en Anton, weddingplanner Lenie van Prachtige plannen, Hannelie en Roel, weddingplanner Anouk van Beau Marriage, Paul en Carlijn, Marianne en Wouter, Betty en Nico, Jantine en Martijn, Marijke en Malcolm, familie van Waveren, Samira en partner, mevrouw Six, Joelle en Roderik, Jurgen en partner, RAI, De Filharmonie Haarlem, Booking.com, Winkel verzekeringen, familie Jelgersma, Sid en Boudewijn, Alan en Romina, Het Wereldmuseum, Evelien en Robert, Corine en Jan, Vincent en Linja, Floris en Isabelle, Louk en Titia, familie van Haperen, Bomar B.V. , familie Tonkens, familie Bruineberg, Genevieve en Bob, Vivo Energy B.V. , Eliza en partner, Pieter en Liesbet, Susanne en partner, Marco en Jennifer, familie Damen, Sylvia en Bart, Emil en Rita, Ronald en Liezl, Weddingplanner Loes van Fabuloes Weddings, Hella en Ryan, Mevrouw van der Sluijs, Marten en Oopjen, Julia en Peter, Sandra en haar fiancé, familie den Outer, Janine en Thijs, Bart en zijn bruid, familie Bleumer, Veerle en Tom, Pieter en Dijntje, Felicita en Derrell, Delta-Amsterdam, het Van Gogh museum, Adrian en Doreen, Singapore Airlines, Leendert en Leandra, Restaurant De Kas, Alere International, Café de Jaren, Barbara en Ewald, Mandy en Jeroen, De Wilmersberg te De Lutte, familie Mulder, Angel en Nick, Dennis en Jackie, Roeny Leeuwenburg Vendrig, Marianne en Jos, Broekhuis Assen, AHAM, Nils en Bettina, Annemieke en Ralf, Erik en Natalja, Sebastiaan en Loes, familie van Popta, Boukje en Menco, Annelotte en Melvin, KJTP, Het Rijksmuseum, ING, Audi De Waal Geldermalsen, Nancy en Mark, Transearch, gemeente Breukelen, gemeente Woerden, Mark en Saskia, Iris en Warner, Het West Indisch huis, familie van der Linden, Starlive, Djoser, Oscar en Monica, familie Busstra, De Woonschakel, familie Haitsma, Het Krasnapolsky, De Havixhorst, Rotary Meppel, Kevin en Ferdinand, Annet Beerepoot, Familie Busstra, Het Mauritshuis, Eventalisation, André en Stefanie, Marie-José en Peter , Eugene en Geke, Frances en Hans, TU Delft, Scheepvaartmuseum, MetService, West Indisch Huis, Kassandra en Frank, Astrid Blaauw weddingplanner, André en Stefanie, Constant en Solmaz, Marinel en Harm, Marvin en Nancy, Medisch Centrum Leeuwarden, Inge en Mark, Silke en Raoul, Cecile en Peter, Yu Lian en Niels, Live Gigs, Paleis Het Loo, Marco en Lisette, Gerdine Veen, Michel en Jonathan, GGZ Centraal, Manuela en Daniel, Marion van Zutphen weddingplanner, Eef en Job, Eemland wonen, Linda Dost, Ridderhofstad Rhijnauwen, Landgoed De Haaf, Professor van Kemenade, Belmont Events, Kiki en Tim, Hammerstein Advocaten, Faralda Kraan hotel, Stichting Cultuur Volendam, MetService, Het Scheepvaart Museum, MN, gemeente Rijnswoude, Club Panama, Plugged Agency, DJ Tiesto, Anique en Tom, Merel en Wim, Sherry en Matthijs, Peter van Pol en familie, Regentesse Uitvaart verzorgers, Mevrouw M. Pouw, Familie Hartog, Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud, Anke en Sylvester, SBS6, Dokter Tinus, Dhr. Paul Bovens, Familie de Bruin, Marcel en Maureen, Familie Loot-Heldeweg, Anique Huizinga, Richard en Bregje, Plugged Agency, Het Tassenmuseum, Jaap en Xenia, Muziek in het Prinsenpark, Meia Megens, Paul Verstijnen, Meia Meegens, de familie Boerma, Brokking en Bokslag uitvaartbegeleiding, Dhr. Kees Slager, de gastvrije crew van restaurant Halvemaan, professor Houtsmuller, De Groene groep, Westerkerk Amsterdam, Levi’s, The Hilton, Pro Persona, Lara en Thijs, Léonie en Jos, Timzo Tufting, Den Alerdinck, speelden wij met Peter Beets en zijn trio, Elmer en Kinh-Thi, Nauta advocaten, Your event, Het Staetshuys, Stichting Cultureel erfgoed, het Sonsbeek festival, Paul Wijtvliet, buro Stef Arntz, Liz Weddings, AVK plastics, Eszet Harderwijk, Monuta Uitvaartverzorgers, Familie Gerritsen, Global Events, The Ship Chandlers Warehouse, Arcadis, Fam. van Kooten, De Hofwijck te Leeuwarden, Dhr. A. Houtsmuller en Kirsten, Anke Temmerman, Het Roode koper, Mirjam en Leo, De Pappegay van het Schielandshuis te Rotterdam, Annelies Anema te Alkmaar, het Utrechts Medisch Centrum, Windesheim scholengemeenschap, De Blinkert, Conservatorium Hotel Amsterdam, het Woudagemaal te Lemmer, Stichting Jonkerszorg, de heer en mevrouw Hellebrekers, Arnold Enklaar en zijn bruid Susan, Dorian Broekman, voor het Dylan Hotel, voor Ray en Rob, Arjan en zijn Mariel, Scoop welzijn, Denise Mooij, het gemeente huis te Veenendaal, Astrid Blaauw weddingplanner, Lisette en Alexander, Rixt en Andrew, restaurant Lakes in Hilversum, Peter en Sophie, Joost en Suzanne, Klaas-Jan en Zhanna, Thijs en Rianne, Maaike en Martin, Cecile Bijlo en familie, Food Fantasies, Het Grachtenhuis, familie Mulder, het Pulitzer Hotel, Sofitel legend The Grand, Peter en Anne, Holla advocaten, het Carmel college, Karin en Rogier, weddingplanner Astrid Blaauw, kasteel Hooge Vuursche, Het Groene kerkje te Oegstgeest, Benecke, Angela en Rogier, professor Hortulanus, weddingplanner Brenda Leusink, Loes Kokshoorn, familie Kluin, landhotel Legemeer, Han en Isabelle, Eva en George, Jonne en Bart, Alma Schwarz, Dhr. Caljauw, Elise Koen, Lous Kuin, Marieke en Paul, VBO, Stef Arntz, ABN -Amro, Alisson en Tertius, Paul Hermans, Ed van Kester, Erica Terpstra, Noc-NSF, Jennifer Marinussen, NAP, mevrouw Carprieaux, Dhr. de Kleijn, Dhr. Kalisvaart, fam. Beernink, Barbara Bosland, de Vruchtenburg, Marie-José Boele, Dhr. Schipper, Frankendael, Rita Sprenger en fam., Hoge Veluwe loop, Limor, de Meenthe, Silvio en Marlies, Sylvia Bater, Sympson, Spence and Young, Jens Munnik, Blue Luna, van Gogh museum, Dhr. Dekker, restaurant Seidel, Dhr. van den Broek, de Havixhorst, Timzo Tufting, Joost en Monique, Hans Jorg, Arno Rommers, Diana Klinkenberg, Ketchum, Karel de Krijger, Epi Spree, Mammoni, Ray en Rob, het Dylan Hotel, Lisa en George, Lizzy en James, weddingplanner Judith Sonder en vele vele anderen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply