Samira;
 I just wanted to let you know that you guys were AMAZING! All my guests told me after the wedding how they really loved the music. You guys were on point on every aspect. Seriously; thank you for making my wedding so memorable.’

Anna Maria;
” Ik weet even niet of we jou nog bedankt hebben voor je attente, professionele, behulpzame goede zorgen? Het was allemaal zeer geslaagd, sfeervol en bijzonder, ook qua arrangement / keuze van de muziekstukken. Wij zouden Het Strijkkwartet aan iedereen aanbevelen!”

Sid;
 “A big, big thank you to all of you for making our wedding day such a success! We have truly enjoyed every single minute of it — and not only us, our guests have too. All of them were impressed by your professionalism. … Thank you once again for making us so happy.”

F. van Iperen;
“Beste Scarlett,
Het was geweldig. Prachtig gespeeld. De gasten hebben genoten. En echt, fantastisch goed geregeld, en dan ook nog op zo’n korte termijn.
Heel erg bedankt.

Peter en Cecile;
 “Als we het hebben over het mooiste moment van de dag, dan zijn we het erover eens dat dat jullie muziek was tijdens de dienst.. Echt geweldig! We willen jullie graag weer boeken als we vijf jaar getrouwd zijn. 😉 “

Dhr. Meulendijk boekte onlangs een pianotrio in Het Staetshuys voor een gezellige Weense sfeer;
“Wij waren zeer tevreden, iedereen heeft ten volle bijgedragen aan een voor ons memorabele avond waaraan wij met veel plezier terugdenken. Jullie muzikale illustratie was voortreffelijk.”

Martin en Els;
‘We had an absolutely wonderful experience with Scarlett and the Strijktrio–exactly what we had hoped for and a fantastic performance! We had hired them for our wedding, and were very happy. Starting with the communication, always responded extremely quickly, thoroughly, and really was a thought partner in helping make sure the song list and delivery was what we wanted. On the day of, everything went super smooth. A big thanks to a wonderful performance and making our wedding day so special!’

Adrian en Doreen;
‘We had a wonderful day which we will remember for the rest of our lives and it was made extra special by Het Strijkkwartet which contributed to creating the lovely ambience during the reception. Many of our guests commented on how great all of you were.’

Pieter, bruidegom;
‘Beste Scarlett,  het was een heerlijke dag en jullie hebben voor een geweldige omlijsting gezorgd. Ik kan niet anders zeggen, het heeft zoveel sfeer en stijl toegevoegd aan de dag, precies zoals we het ons gewenst hebben. Het was fantastisch en dat was het. Heel, heel, heel erg bedankt.

Michel de Boer, Transearch b.v.;
‘Wat een string quartet, wat een feest. Uit alle werelddelen hebben we uitsluitend lofzang ontvangen. Complimenten aan jullie voor een geweldig optreden, de enorme flexibiliteit en het improvisatie talent. Ieder stuk is prachtig vertolkt geweest en tja een feest maken kunnen we wel maar jullie hebben de toonzetting verzorgd’.

Annet Beerepoot;
‘We zijn beduusd en betoverd door Het Strijkkwartet. Het kamerconcert, met klasse uitgevoerd door Scarlett en haar collega’s, werd de opmaat voor een onvergetelijk feest. Het was het grootste geschenk van mijn verjaardag; een heel bijzonder geschenk omdat het met iedereen gedeeld kon worden. De drie Aria’s uit Händels Theodora die speciaal waren aangepast en ingestudeerd voor deze gelegenheid ( de zoektocht naar bladmuziek! ) alsmede de uitvoering ervan heeft mij ontroert. Namens mijn gezin en gezelschap: een diepe buiging en een hartelijk woord van dank aan Het Strijkkwartet!

Dhr. Schuur;
‘In aansluiting en terugkomend op de gevoerde e-mail correspondentie betreffende de uitvaart van mijn vader, kan ik met gepast genoegen zeggen, dat jullie optreden een succes is geworden. Een en ander heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen en paste bij het waardige afscheid van mijn vader. Mag ik je verzoeken vooral mijn tevredenheid en tekenen van grote waardering over te brengen aan dit strijktrio.’

Dhr. Schipper;
‘…Het optreden van het trio heeft zeker bijgedragen aan het succes van het feest. Het was heel sfeervol en stijlvol. De gasten die ik erover hoorde waren ook enthousiast. wij zijn heel tevreden en zouden een volgende keer dit weer overwegen.’

Jaap en Xenia;
“We thought your presence was a great success and you couldn’t have done a better job! During our entrance you played Por una Cabeza which I personally love but hadn’t communicated to you. So that was perfect! Your music in the chapel sounded incredibly beautiful as well! We want to thank you so much for your effort and presence, you made our day complete!”

‘…Ze begonnen te spelen op het moment dat mijn ouders nog in de gang naar de hal liepen, en ze herkenden de eerste tonen onmiddelijk waarop mijn moeder meteen begon te huilen, uiteindelijk stonden we natuurlijk allemaal met tranen in de ogen, het was heel emotioneel en daardoor heel ontroerend. Ze wisten natuurlijk van niks dus het was een complete verrassing waar ze ontzettend blij mee waren. Jullie zijn bevoorrecht met zo’n prachtig talent!’

 

‘…Graag willen wij jullie de complimenten doorgeven die wij gisteravond van alle kanten toegeworpen kregen over jullie optreden. Wij sluiten ons hier bij aan! Het paste precies in de sfeer, ongetwijfeld ook door jullie muziekkeuze en – het moet gezegd – ravissante presentatie.’

 

Klaas-Jan en Zhanna:
‘We hebben echt genoten van jullie muziek en van het plaatje als geheel, want jullie waren echt fantastisch! Wij vonden en vinden het geweldig dat jullie wilden spelen en hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij: heel erg bedankt!! Alle succes, jullie zijn een enorme meerwaarde geweest aan een toch al prachtige dag en begin van een lang en gelukkig leven samen! Alle goeds en wie weet tot horens/ ziens!’

De Hofwijck, Leeuwarden;
‘Iedereen die jullie gehoord heeft was laaiend enthousiast. Niet alleen de muziek, maar ook om naar jullie te kijken gaf de mensen veel plezier en voldoening. Drie mooi aangeklede jongedames. De korte uitleg van muziekstukken gaf ook net de nodige rust tussen de verschillende stukken en werd door jou op een leuke manier gebracht. Jullie zijn met z’n drieën erg leuk bezig, en jij bent vooral de verbinding met het publiek en dat wordt zeeer gewaardeerd.’

 

Het Strijkkwartet, het strijkkwartet voor uw feest huwelijk, huwelijks ceremonie, trouwceremonie, feest, receptie, diner, promotie, trouwen. Ook te boeken als strijktrio, viool cello duo, piano trio, salonorkest, strijkkwintet en anders.

Leave a Reply