Who are we?

I am Scarlett Arts, cellist of this ensemble, and since 1995 I am also professionally involved in several other ensembles and orchestras. I’ve been performing chamber music for many years, together wilt my colleagues, professional musicians, performers in professional orchestras and fervent chamber musicians. I will be you contact person at your booking. I can be found in the bottom right corner of the picture, the cellist of the party. I realize all your musical wishes.

We mostly play acoustic, but it is possible to have us play amplified using our own microphones. I would love to hear more about how many guests you are expecting and whether we will be playing in an indoor or outdoor venue. The pictured gala gowns are optional. We’re generally dressed formally in black.

Our string quartet, string trio or ensemble with pianist does not only offer concerts, but music for your wedding ceremony and light chamber music during the champagne ceremony or the dinner at your wedding afterwards as well. We play from Pachelbel’s Canon to Hey Brother by Avicii.

Wie zijn wij? Wie is Het Strijkkwartet?

 

Ik ben Scarlett Arts, celliste van dit ensemble en sinds 1995 ben ik werkzaam als professioneel celliste in diverse andere ensembles en orkesten. Al vele jaren maak ik kamermuziek met mijn collega’s, professionele musici, spelers uit beroepsorkesten en fervent kamermusici. Ik zal uw contactpersoon zijn bij een boeking. U ziet mij rechts onder op de foto, de celliste van het gezelschap. Ik realiseer uw muzikale wensen.

Wij spelen veelal akoestisch maar het is mogelijk om ons versterkt te laten spelen middels onze eigen microfoons. Ik hoor graag hoeveel gasten u verwacht en in wat voor ruimte of buiten? De getoonde gala japonnen zijn een optie. Doorgaans komen wij mooi zwart gekleed.

Ons strijkkwartet, strijktrio of ensemble met pianiste verzorgt niet alleen concerten, maar ook de muziek voor de ceremonie van uw huwelijk en salonmuziek tijdens het openen van de champagne of het diner daarna op uw bruiloft. Wij spelen van Pachelbels Canon tot Hey brother van Avicii.

6568062553_d6512fb228_o

Het Strijkkwartet en Collega’s spelen op 10 juni om 14.15 in het Concertgebouw.


Op het programma staan, zeer uniek, drie solo concerten. Te weten het melancholische celloconcert van Vivaldi in b klein. Met cellist Maya Fridman gaat dat prachtig worden! Daarnaast het welbekende Concert voor twee violen van J.S. Bach met mijn kanjers van collega’s  Julia Rusanovsky en Anita Jongerman. Na de pauze spelen wij de te weinig uitgevoerde Sinfonia Concertante van W.A. Mozart met Laura van der Stoep en Saskia Viersen.  Kaarten kosten met de verder op getoonde kortingscode € 31,00 in plaats van € 35,00 op rang één, en € 26,00 in plaats van € 30,00 op rang twee. Rang twee zijn plaatsen met beperkt zicht . U kunt kaarten bij mij bestellen door mij een email te sturen met het aantal gewenste kaarten en de gewenste rang. Natuurlijk kunt u ook zelf bestellen via deze directe link naar Het Concertgebouw . Voeg dan aan het eind van het bestelprogramma bij het afrekenen deze kortingscode in; SA180610SK .

Ook zijn er nog enkele plaatsen vrij voor de rondleiding door het Concertgebouw die ik geboekt heb; zo ziet men plaatsen in Het Concertgebouw die je als publiek anders niet te zien krijgt. En ik denk dat je Bernard Haitink in de kantine gaat zien want hij dirigeert die middag in de Grote Zaal. Degenen die zich opgeven voor de rondleiding; deze start om 12.30 bij de kassa.  Bij interesse hiervoor hoor ik het graag want er is maar beperkt plaats.

Voor meer informatie kunt u bellen met mij, Scarlett Arts, op 06 – 18 18 9005.

 

Locatie

Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Datum

10 juni 2018

Plaatsen

Nog 348 beschikbaar

Book Your Seat