Wie zijn wij? Wie is Het Strijkkwartet?

Ik ben Scarlett Arts, celliste van Het Strijkkwartet en sinds 1995 ben ik werkzaam als professioneel celliste in diverse andere ensembles en orkesten. Al vele jaren maak ik kamermuziek met mijn collega’s, professionele musici, spelers uit beroepsorkesten en fervent kamermusici. Ik zal uw contactpersoon zijn bij een boeking van Het Strijkkwartet.  Het contact met de klanten die ons boeken vind ik erg leuk.  Dat is gelukkig vaak wederzijds; zo vallen er na een trouwdag uiteindelijk nog wel eens geboortekaartjes op mijn mat; heel leuk. Ik realiseer uw muzikale wensen. Of het nu gaat om een kwartet, trio of een strijkorkest; ik help u aan het juiste ensemble

Spelen op een trouwerij is maatwerk. Er kan zo veel mis gaan, er gaat ook heel veel mis maar waar de muziek en wij, de musici van Het Strijkkwartet dat kunnen verhelpen, valt het niemand op. Een natuurlijke afsluiting of een herhaling extra, een back-up of tussenstuk; alle opties staan in de speellijst van onze tablets. Wij spelen veelal akoestisch maar het is mogelijk om ons versterkt te laten spelen middels onze eigen microfoons. Ik hoor graag hoeveel gasten u verwacht en in wat voor ruimte of buiten? De getoonde gala japonnen zijn een optie. Doorgaans komen wij in vrouwelijk zwart tenue.

Ons strijkkwartet, strijktrio of ensemble met pianiste verzorgt niet alleen de muziek tijdens trouw plechtigheden maar ook concerten en achtergrondmuziek bij feesten en recepties. Zo speelden wij in het Concertgebouw De Vier Jaargetijden met Rosanne Philippens als solist, voor uitverkochte zaal. Op 10 juni aanstaande zullen om wij 14.15 met leden uit onder andere ons eigen strijkkwartet wederom een concert in Het Concertgebouw geven. Het programma heet daarom passend Het Strijkkwartet & Collega’s. Op het programma staan solo concerten van Bach, Vivaldi en Mozart. Komt u luisteren? 

Op huwelijken spelen wij vaak bij de entree van de gasten, tijdens de  ceremonie en aansluitend tijdens het openen van de champagne op de receptie.  Wij spelen van Pachelbels Canon tot Hey brother van Avicii.

Wie is Scarlett Arts?

Ik ben celliste van Het Strijkkwartet, cellodocent, verkoper van mooie oude en nieuwe cello’s en uiteraard een gediplomeerd cellist.  Spelen in kleinere formaties is waar mijn hart ligt. Tot aan Japan tourde ik met kleine orkesten en ensembles tot thuis nodig was. Nu verdeel ik mijn tijd tussen Amsterdam en Havelte, Drenthe. Ik spreek met klanten in Amsterdam af op donderdag of vrijdag en de andere dagen ga ik graag om de tafel zitten in Drenthe of regio Zwolle.

Scarlett-studio

Het Strijkkwartet en Collega’s spelen op 10 juni om 14.15 in het Concertgebouw.


Op het programma staan, zeer uniek, drie solo concerten. Te weten het melancholische celloconcert van Vivaldi in b klein. Met cellist Maya Fridman gaat dat prachtig worden! Daarnaast het welbekende Concert voor twee violen van J.S. Bach met mijn kanjers van collega’s  Julia Rusanovsky en Anita Jongerman. Na de pauze spelen wij de te weinig uitgevoerde Sinfonia Concertante van W.A. Mozart met Laura van der Stoep en Saskia Viersen.  Kaarten kosten met de verder op getoonde kortingscode € 31,00 in plaats van € 35,00 op rang één, en € 26,00 in plaats van € 30,00 op rang twee. Rang twee zijn plaatsen met beperkt zicht . U kunt kaarten bij mij bestellen door mij een email te sturen met het aantal gewenste kaarten en de gewenste rang. Natuurlijk kunt u ook zelf bestellen via deze directe link naar Het Concertgebouw . Voeg dan aan het eind van het bestelprogramma bij het afrekenen deze kortingscode in; SA180610SK .

Voor meer informatie kunt u bellen met mij, Scarlett Arts, op 06 – 18 18 9005.

Locatie

Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Datum

10 juni 2018

Plaatsen

Nog 348 beschikbaar

Book Your Seat